Zomer in het voorjaar

Wat een mooie dag vandaag. De zon die uitbundig schijnt en de eerste keer blote armen. Zo welkom na een lange en op meerdere manieren, donkere winter. Na het voorspelen op De Dommel gisteren voor de competitie ben ik naar mamma gereden. Lekker gegeten en vooral heerlijk wijn gedronken. Het is mooi, vooral op een dag als vandaag om daar wakker te worden. Het is stil en de zon tovert een glimlach op de hele omgeving.
Valentina geniet ook volop van het mooie weer. Ze kan eindelijk weer volop naar buiten. Alles ontdekken wat nog nieuw is in het leven van een twee-en-een-half-jarige. En dat is veel. Maar ook van de dingen die ze vorig jaar al heerlijk vond. Schommelen. Het kan niet hoog genoeg. Ze zag er weer uit als een plaatje.

Trainen in de zon in Tilburg is ook het tegendeel van een straf. Muziekje aan. En genieten maar. Daarna had ik eigenlijk een foto moeten maken. M'n grote rugzak vol zomerkleren op m'n rug. Aan elke schouder een golftas. Een tas in m'n handen met andere troep die ook in m'n golftas moet voor morgen (maar er nu nog niet in paste). En dan met je vrije hand de post uit de brievenbus halen. Best een hilarisch gezicht. De smalle trap naar boven paste ik niet in een keer op.

Nu tassen inpakken onder het genot van een glaasje wijn en zorgen dat we morgen heerlijk in de regen kunnen spelen.

Comments

Popular Posts